Sunday, August 15

Katten Lisa söker hem

Det här är den sällskapliga katten Lisa som behöver någon ny människa att bo hos och umgås med. Hon är älskad där hon är, men måste flyttas på grund av allergi. Lisa är en trevlig katt som älskar människor och gärna vill ligga bredvid när någon ser på TV. Lisa vet ingenting bättre än att ligga och spinna medan någon borstar eller klappar hennes kinder och mage. Hon gillar också att ligga i ett fönster och hålla koll på folk och fä som passerar på gatan, och får hon chansen sitter hon gärna ute på balkongen och njuter av friska luften och spanar om kvällar och morgnar bara vädret inte är alldeles för blött!



Lisa är från början en hittekatt och vi tror att hon är ungefär fem år. Hon kom utsvulten och mager från värmlandsskogarna och stod jamande i ett pannrum i mina bekantas villa i Norra Värmland på juldagen 2005. Hon fick mat och fick stanna kvar, men kunde inte långsiktigt stanna i huset där det redan fanns en katt som inte ville dela revir, så påsken 2007 fick Lisa flytta till sin nuvarande bostad i Vasastan i Stockholm. Lisa trivs bäst som ensamkatt någonstans där hon kan få gå ut och njuta av sol, vind och utsikt från en balkong eller i en trygg utemiljö.



Vill du träffa Lisa och se om du tror att hon kan vara en passande familjemedlem hos dig? Det är bara att maila så bestämmer vi en tid. Fråga gärna om det är nåt du undrar!

No comments: