Friday, August 3

Storfrämmat för Lisa

Idag var Lisakattens gamla husse och matte här och hälsade på. De har inte träffat Lisa sedan hon flyttade i April och det var ett minst sagt kärt återseende. Lisa själv hade dock inte riktigt tid med sina gäster: hon hade sovit middag i fyra timmar och var inte riktigt färdig med det när gästerna kom.
Till nöds lyckades jag locka fram Lisa för lite välkomnande när gästerna kom, och hon hälsade artigt och visade upp magen för att få lite färsk tillrufsning av magpälsen. Det gäller ju att passa på. Men sen tog vardagsrutinen över för Lisa och hon gick tillbaka upp och lade sig sin grop i bäddsoffan. Man kan ju inte orka vara fin och social hur länge som helst och just när det passar besöket.
För oss människor blev det väldigt trevligt i alla fall: mycket pratat om allt från katter till trädgård och det verkar som att mina föräldrar och Lisans tidigare föräldrar nog tänker hålla lite kontakt med varandra framgent. Vi bevisade därmed det som som ex-husse Olle sade inledningsvis:"Det händer allt så mycket roligt runt en katt."
Man kan också konstatera att Lisa (även om det kanske inte alltid varit så) idag är en mycket lycklig katt, som har väldigt många beskyddare som följer hennes liv både genom hörsägen och den här webbplatsen. Jag tycker det är väldigt glädjande att så många är intresserade och vill passa på att rikta ett tack till alla som bryr sig om Lisan, men speciellt naturligtvis till Lisas tidigare hussar och matte som vågade släppa iväg Lisa till Stockholm och som tagit sig tid att åka den långa vägen hit bara för att titta till sin skyddsling och se att hon har det bra. Lisa hälsar och tackar lite extra för den väldigt fina filten hon fick!

No comments: